راهنمای مطالعه
درمان جوش با لیزر ipl
دستگاه IPL یک دستگاه لیزری است که به روشهای مختلف در کلینیکهای پوست استفاده میشود. این دستگاه که در واقع یک سیستم نوری است که برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی مانند آکنه یا جوش مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله قصد داریم درمان جوش با لیزر ipl را بررسی کنیم.
دستگاه IPL چیست؟
دستگاه IPL که مخفف Intense Pulse Light Systems است، شبیه فلاش عکس عمل میکند. این دستگاه چندین طول موج نور تولید میکند و میتوانید فیلترهای مناسبی را برای اهداف مختلف درمانی در آن انتخاب کنید، در واقع هر فیلتر برای درمان و حل یک مشکل خاص استفاده میشود.
همین حالا نوبت خودتو رزرو کن

کاربردهای IPL
از کاربردهای IPLمیتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- از بین بردن موهای زائد
- جوانسازی پوست
- درمان جوش یا آکنه
- درمان لکهها
- درمان قرمزی پوست ناشی از آکنه و روزاسه
دستگاه لیزر IPL کمتر بر عمق پوست تأثیر میگذارد و عمدتاً برای مشکلات پوستی سطحی استفاده میشود. به عنوان مثال، این روش را نمیتوان برای از بین بردن چین و چروکهای عمیق پوست و خالهای مادرزادی استفاده کرد.
درمان جوش با لیزر ipl
لیزر iplنوعی سیستم نور پالسی شدید است و در واقع حالت لیزری ندارد. لیزر IPL نوعی لیزر نوری است که دارای طول موجهای متعدد بوده که به صورت غیر منسجم تولید میشوند، بنابراین اثرات آن بر روی پوست میتواند متفاوت باشد. با انتخاب فیلترهای مناسب، میتوان از لیزر IPL برای درمان جوش استفاده کرد.
درمان جوش با لیزر iplیکی از راهکارهای موثر درمان جوش و آکنه محسوب میشود. علاوه بر این، در بسیاری از موارد دستگاه IPL به رفع موهای زائد و جوانسازی و روشن شدن پوست کمک میکند. همانطور که گفته شد با انتخاب فیلترهای مناسب روی این دستگاه، پزشک میتواند جوشها و لکههای صورت را برطرف کند. در مقایسه با برخی از روشهای دیگر، درمان جوش با لیزر iplارزانتر است و نتایج نسبتاً سریعتری دارد. لیزر IPL معمولا برای از بین بردن جای جوش و صاف کردن برجستگیهای سطح پوست نیز استفاده میشود.
عملکرد درمان جوش با لیزر ipl
درمان جوش با لیزر iplزمانی استفاده میشود که جوش یا آکنه غیر فعال باشد. توجه داشته باشید زمانی که جوشی روی پوست ظاهر میشود و همراه با عفونت است، ابتدا باید این عفونت از بین برود یا به اصطلاح خشک شود تا بعدا با استفاده از لیزر IPL بتوان جوش را به طور کامل از بین برد. درواقع میتوان گفت تقریباً هیچ نوع درمانی برای آکنه فعال وجود ندارد و جوش فعال اول باید از عفونت تخلیه شود.
برای شروع درمان درمان جوش با لیزر ipl، پزشک یا متخصص پوست ابتدا باید جوشهای بیمار را معاینه کند، داروها یا محلولهای مناسب را برای استفاده روی پوست تجویز کرده و جوشهای فعال را خشک کند. گاهی اوقات دلایلی که باعث ایجاد جوش در پوست صورت میشوند عوامل داخلی هستند که بیمار را ملزم به مصرف طولانی مدت دارو میکنند و سپس پس از رفع عامل جوش، باید برای درمان جوش با لیزر ipl اقدام کرد. در غیر این صورت، صرف هزینه برای درمانهای زیبایی، هدر دادن پول است. بنابراین، هنگامی که اساساً مشکل را برطرف کردید، درمان آکنه با لیزر IPL میتواند راهی مطمئن برای خلاص شدن از شر جوشها برای همیشه باشد.
مزایای درمان جوش با لیزر ipl
درمان جوش با لیزر iplمزایای زیادی به همراه دارد که به شرح زیر هستند:
- هزینه مناسب و مقرونبهصرفه بودن این روش.
- کمترین عوارض را ایجاد میکند.
- تعداد و تنوع استفاده از این دستگاه.
- در درمان جوش یا آکنه بسیار موثر است.
عوارض درمان جوش با لیزر ipl
بعد از درمان جوش با لیزر ipl عوارض جانبی در اکثر موارد قرمزی و تورم خفیف در ناحیه درمان است که پس از چند ساعت از بین میرود. با این حال، در موارد بسیار نادر، ممکن است تاول و تغییر رنگ پوست در محل درمان دیده شود. اما اگر درمان خود را به یک متخصص بسپارید و در کلینیک معتبری درمان را انجام دهید، نباید نگران چنین مواردی باشید.
اثربخشی و کارایی درمان جوش با لیزر ipl چیست؟
اثربخشی درمان جوش با لیزر ipl به موارد زیادی بستگی دارد:
- درمان روی پوست سفید یا روشن بهتر از پوست تیره عمل میکند.
- نوع تجهیزات و تعداد جلسات درمانی که متخصص پوست در طول فرآیند درمان استفاده میکند، بسته به شرایط پوستی هر فرد متفاوت است.
- درمان از فردی به فرد دیگر متفاوت است و بیشتر افراد برای رسیدن به نتایج مطلوب به جلسات درمانی متعدد نیاز دارند.
اقدامات لازم قبل از درمان جوش با لیزر ipl
برخی از مهمترین اقدامات قبل از درمان جوش با لیزر ipl به شرح زیر هستند:
- حداقل ۳۰ روز قبل از شروع درمان از برنزه کردن و آفتاب گرفتن خودداری کنید.
- از استفاده از مواد حساس به نور و لایه برداریهای قوی که باید حداقل یک هفته قبل از درمان قطع شود خودداری کنید.
- از مصرف آسپرین، داروهای ضد التهابی یا مکملهای گیاهی خودداری کنید، این داروها میتوانند خطر خونریزی را افزایش دهند. (ترک دارو باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود)
اقدامات بعد از درمان جوش با لیزر ipl
برای اینکه درمان جوش با لیزر ipl به خوبی جواب دهد، اقدامات بعد از درمان را باید جدی بگیرید. از جمله این اقدامات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- آفتاب گرفتن و برنزه شدن
- لایه برداری پوست با مواد شیمیایی
- تزریق کلاژن و فیلر
- عدم استفاده از عطر یا دئودورانت
زمان بهبودی برای درمان جوش با لیزر iplچقدر است؟
بلافاصله پس از درمان، ناحیه جراحی ممکن است قرمز یا متورم به نظر برسد. این حالت میتواند بین ۴ تا ۸ ساعت روی پوست باقی بماند.
پس از درمان جوش با لیزر ipl ممکن است در ۴ تا ۶ ساعت اول احساس سوزش کنید. این احساس سوزش شبیه آفتاب سوختگی خفیف است و یک پارچه مرطوب و خنک یا کیسه یخ میتواند به طور موثری تحریک و قرمزی پوست را پس از درمان کاهش دهد.
تورم پس از درمان به طور کلی در افراد شایع است و معمولاً تا چند روز ادامه دارد. در طول دوره نقاهت، به خصوص ۲۴ ساعت پس از درمان، بیماران نباید از مواد آرایشی، لوسیون، عطر یا اسپری روی ناحیه تحت درمان استفاده کنند.
درمان جوش با لیزر iplبرای چه کسانی مناسب نیست؟
افراد در صورت داشتن هر یک از شرایط زیر، کاندیدای مناسبی برای درمان جوش با لیزر ipl در نظر گرفته نمیشوند:
- دیابت کنترل نشده
- پوست بسیار حساس
- استفاده از داروهای ضد انعقاد
- سرطان و تومورهای بدخیم به ویژه سرطان پوست
- حساسیت شدید به نور خورشید
- بارداری
- سابقه تبخال و سایر بیماریهای مسری پوستی
- سابقه تشنج حساس به نور
هزینه درمان جوش با لیزر iplچقدر است؟
هزینه درمان جوش با لیزر ipl بستگی به اندازه ناحیه تحت درمان دارد، هر چه ناحیه مورد نظر بزرگتر باشد، قیمت درمان نیز بیشتر میشود. روش دیگر برای محاسبه هزینه، تعداد شاتهای لیزر است. هر چه تعداد شاتها بیشتر باشند، هزینههای درمان نیز بیشتر خواهد بود. برای اطلاع دقیق از هزینه میتوانید با کلینیک تخصصی آی ام تی لاکس با شماره ۰۹۱۳۶۵۷۰۱۴۱ تماس بگیرید و از قیمتها به طور دقیق مطلع شوید.